Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Pizza bolognese with soya mince

Γεια σας! Τι κάνετε? Χρόνια πολλά σε όλους! Ελπίζω να περάσατε μια υπέροχη ημέρα χθές, να απολαύσατε την παρέλαση, αν έγινε στην πόλη σας, γιατί ο καιρός δεν ήταν και ιδιαίτερα καλός , αλλά πάνω απ'όλα ελπίζω να φάγατε καλά! Σήμερα σας έχω κάτι πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό, κάτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα το μοιραστώ μαζί σας! Για να μην σας κρατάω σε αγωνία, η συνταγή μας είναι μια ξεχωριστή πίτσα με κιμά και μοτσαρέλα.  Την ιδέα την "έκλεψα" από τον Άκη Πετρετζίκη, που την ετοίμασε στην εκπομπή του πριν λίγες μέρες, αν θέλετε να δείτε και την δική του εκδοχή κάντε κλικ ΕΔΩ.
Είναι λίγο χρονοβόρα γιατί έχει πολλά στάδια μέχρι να την ετοιμάσετε, αλλά πρέπει σίγουρα να την δοκιμάσετε!

Τι λέτε?... Πάμε να ξεκινήσουμε?




ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΎΜΕ

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Spaghetti με μύδια

Γεια σας! Τι κάνετε? Διανύοντας λοιπόν την περίοδο της Σαρακοστής και φτάνοντας σιγά σιγά στην Μεγάλη βδομάδα λέω να σας ετοιμάσω κάτι νηστίσιμο, το ξέρω έχω αργήσει λιγάκι αλλά δεν είμαι και πολύ της νηστείας, είπα όμως ότι καλό θα ήταν να ανεβάσω μια συνταγή χωρίς κρέας όχι αποκλειστικά κάτι νηστίσιμο απλά κάτι εναλλακτικό, γρήγορο και πολύ εύκολο, κάτι που μπορούμε να φτιάχνουμε όλο τον χρόνο και που αν το δοκιμάσετε μια φορά σίγουρα θα το συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα σας ! Λοιπόν η σημερινή μας συνταγή έχει ως κύριο συστατικό της τα μύδια και είναι μια πεντανόστιμη μακαρονάδα “του ψαρά”, όπως την έλεγε και η μητέρα μου όταν μου την έφτιαχνε πριν κάποια χρόνια, οπότε λέω να κρατήσω αυτήν την ονομασία και να σας παρουσιάσω την δική μου εκδοχή της συνταγής! 


Τι λέτε?… Πάμε να ξεκινήσουμε?



ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Μαρουλο-Σαλάτα με καβουρόψιχα και μανιτάρια

Γεια σας! Τι κάνετε? Το ξέρω χαθήκαμε λιγάκι (δεν το λες και λίγο), αλλά θα επανορθώσω! 
Η σημερινή μας συνταγή προήλθε εντελώς τυχαία, είχα πάει λοιπόν για ψώνια στο μάρκετ και εκεί που έκανα τις βόλτες μου στα ψυγεία και αφού είχα γεμίσει το καρότσι με πολλά σαλατικά (έρχεται καλοκαίρι, οπότε καταλαβαίνετε), βλέπω μπροστά μου μια συσκευασία με απομίμηση καβουριού, ΟΚ το ξέρω δεν ανακάλυψα θησαυρό απλά έχω να φάω κάτι τέτοιο πολλά χρόνια και είπα "Δεν το παίρνεις Γιώργο να φτιάξεις μια ωραία σαλάτα, να την ανεβάσεις και στο blog που μια σαλάτα δεν έχεις αξιωθεί να ανεβάσεις ακόμη?". Ε λοιπόν την πήρα και σας ετοίμασα μία υπέροχη σαλάτα, με όχι τόσες θερμίδες και πάνω απο όλα πολύ πολύ εύκολη!

Και αφού τελείωσα με τον πρόλογο μου, πάμε να ξεκινήσουμε!! 



ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ